Üdvözöljük Önt honlapunkon!

 

Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk cégünket!

Mi az Ön sikereiért dolgozunk, így reméljük, hogy azt az időt, amit eltölt nálunk, eredményesnek ítéli, és megfelelő megoldást tudunk ajánlani Önnek.

A weboldalunkon megismerheti technológiai lehetőségeinket, valamint folyamatosan frissülő hírek, aktuális állásajánlatok között böngészhet.

Észrevételeiket szívesen vesszük, az alábbi e-mail címre írhat nekünk: pylon@pylon.hu

Adatkezelési tájékoztatónkat az alábbi linken érheti el: Tájékoztató

Kellemes időtöltést kívánunk oldalainkon!

 

Eladó régi gépeink!

Plazmavágó és Élhajlító

 

2018. május 11.

 

Túlméretes termék.

A Pylon-94 Kft vezetőségének és dolgozóinak kiemelten fontos a környezettudatosság, munkánk során is alkalmazzuk az ISO 14001 szabványt.
 
Ezért is vállaltuk örömmel osztrák partnerünk részére ennek a hallépcsőnek a legyártását melynek kiszállítása annak méretei miatt csak speciális szállítóeszközzel és a közreműködök összehangolt, precíz munkájával volt lehetséges.
 
 

 

Első helyezés a hegesztési versenyen!

Negyedik alkalommal került megrendezésre a „Focusban a művészet" elnevezésű hegesztési verseny a REHM Kft és a Messer Hungarogáz Kft szervezésében.
Az idén tavasszal meghirdetett versenyre 30 jelentkezés érkezett. A nyár végén lezajlott selejtezők eredménye alapján választották ki a 10 döntős versenyzőt.  A szervezők előre megadták a verseny feladatok leírását, a felkészülési időszakra biztosítottak a versenyzők részére hegesztőgépet, védőgázt és alapos technológiai segítséget.
A döntő 2017.10.26. napján került megrendezésre a Fortaco ZRt jászberényi telephelyén, összekötve a tavasszal elindított „Klub-960" rendezvénnyel és üzemlátogatással. A versenyzők a külvilágtól teljesen elzárt helyen, a zsűri felügyelete mellett készítették el a versenydarabokat, amiket a zsűri mind a 7 feladat esetében 0-10 pontig értékelt. 
Társaságunkat Harmath Tibor hegesztő képviselte. Az első feladat értékelése után körvonalazódott, hogy nem volt felesleges korán kelnie és ennyit utaznia. A korábbi évekhez hasonlóan a zsűri név nélkül, egy azonosító számmal megjelölve írta fel egy táblára az egyes feladatokra adott pontszámokat. Az ezekhez tartozó neveket az eredményhirdetéskor a 10. helytől indulva fedte fel a zsűri. A versenyen használt MegaPuls Focus hegesztőgép kedvező áru megvásárlásán túl a versenyzők értékes tárgyjutalmakban részesültek.
A gratulációkat fogadva büszkeséggel és megelégedettséggel indultunk haza.
 
 

 

 

Új Minősítés.

Majdnem három évig tartó folyamat végére értünk a mai napon. Vállalatunk megszerezte az EN 15085 szerinti tanúsítást.A tanúsítvány megszerzése érdekében folyamatainkat kellett újragondolni, a szervezeti felépítésünket módosítani, illetve a „helytelen gyakorlatot" több alkalommal megszüntetni.

Jelen pillanatban csak a jogosultságot szereztük meg, illetve a lefolytatott két napos audit alapján az auditor javasolja a tanúsítvány kiadását.

A jövőben szeretnénk ezen a területen is gyártási profilunknak megfelelően gyártani, vállalkozni

2015. December 1.

 

 

 

 

Domján Zsolt a 2. Helyen!

A REHM hegesztéstechnikai Kft és a Messer Hungarogáz Kft szervezésében meghirdetett országos hegesztőversenyen Domján Zsolt kollégánk a2. helyezést érte el.

A kb 300 nevező közül selejtezőkörben választották ki a 10 döntős szakembert, akiknek a Dunaújvárosi Főiskola oktatótermében kellett hat féle próbatest meghegesztésével bizonyítani tudásukat és felkészültségüket.

A verseny során a műhelyben történteket egy monitoron lehetett követni, illetve szakmai előadásokat és kiállításokat szerveztek a jelenlévők részére.

A verseny résztvevői értékes ajándékokat és jutalmakat kaptak a helyezéstől függően .

2015. November 19.

 

 

 

 

Újabb alváztípus gyártását kezdtük meg

Az eddig gyártott alvázak típusát az „SL" típuscsalád gyártásával bővítettük, amely a korábban is már gyártott alvázak körét bővíti.

Alapanyagát tekintve a váz gerince növelt szilárdságú acél, míg a rakodófelület normál szerkezeti acél.

2015. Április 10.