Pylon-94 Kft.

Teilen:

A Pylon-94 Kft. 1994 óta a zalaegerszegi gépipar egyik főszereplője. A kizárólag magyar tulajdonban lévő vállalkozást 1994-ben a korábbi ALUGÉP menedzsmentjéből kivált szakemberek alapították.

Fókuszban a munkavállaló

 

A Pylon-94 Kft. megalakulástól kezdve folyamatosan fejlődik, új szociális létesítmények, üzemcsarnokok épültek és korszerű gyártástechnológiák kerültek bevezetésre. Napjainkra a teljes gyártóterület megközelíti a 13.000 m2-t. A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legjobban képzett szakembereket foglalkoztassa, hiszen ez garantálja az egyenletes és jó minőségű gyártó tevékenységet és a vevői igények maximális kielégítését.

 

Munkavállalói részére, a számukra legoptimálisabb képzéseken való részvételt biztosítja és támogatja őket az újonnan kitűzött szakmai céljaik elérésében. Mi sem támasztja ezt jobban alá, mint hogy az évenként megrendezésre kerülő „FOCUSban a művészet” elnevezésű országos hegesztési versenyen, hegesztő kollégáink első és második helyezést értek el az elmúlt években.

A növekvő kapacitásigények kielégítése érdekében a vállalkozás folyamatosan bővíti munkavállalóinak létszámát. A már képzett, tapasztalt szakembereken kívül, a cég nyitott a pályakezdő, a jövőjüket a gépgyártás üzletágában elképzelő álláskeresők foglalkoztatására. Ennek részeként a Kft. aktívan közreműködik a szakiskolák – gépiparhoz köthető szakmáinak – gyakorlati képzésének lebonyolításában. A vállalkozás nagy lehetőséget lát a szakmát tanulók minél magasabb színvonalú oktatásában, hogy a sikeres vizsgát követően jól kvalifikált szakemberként léphessenek a munkaerőpiacra. A Pylon-94 Kft. eddigi működése során több tucat szakmunkástanuló képzését támogatta, közülük jó néhányan a sikeres szakvizsgát követően a cégnél helyezkedtek el.

 

Kiváló szakembergárdánknak köszönhetően, folyamatosan újabb és újabb jelentős projektekben vehetünk részt, melyek új kihívásokkal állítanak szembe bennünket. A teljesség igénye nélkül:

 

Toronyház daru projektek a világ legmagasabb épületein:

Ahhoz, hogy a tőlünk megszokott, magas minőségű termékeket megalkothassuk, szükségünk van arra, hogy bővíteni tudjuk csapatunkat.

 

Várjuk olyan pályakezdők jelentkezését, akik részt vennének ezen magas színvonalú projektek kivitelezésében, akik tanulni és fejlődni akarnak.

 

Emellett olyan szakemberek jelentkezését, akik hozzátennék a már meglévő tudásukat folyamatainkhoz, de emellett az egyedi gyártás összetettségéből adódóan, újabb kihívásokkal találnák szembe magukat, melyek által tovább fejleszthetnék szaktudásukat.

Büszkék vagyunk szakértelmünkre és arra, hogy magyar vállalatként termékeink a világ minden tájára eljutnak!

 

Forrás: https://www.zaol.hu/pr/2018/09/pylon-94-kft

ähnliche beiträge

Hegesztőművészek viadala zajlott Zalaegerszegen

Országos versennyel egybekötött szakmai találkozónak adott helyet csütörtökön a zalaegerszegi Duális Ágazati Képzőközpont. A „Focus-ban a művészet 2023” című viadalt és fórumot a hegesztéstechnikai eszközöket forgalmazó tápiószelei REHM Hegesztéstechnikai Kft. szervezte. A tudás átadása és annak megmérettetése volt a rendezvény célja, ahol tizenkettő, a szakmájában kiváló hegesztő versenyzett az elsőségért, akiket segítőik kísértek. A versenyzők

MEHR LESEN »

Pylon-94 Kft.: Törékenyek maradnak az exportpiacok

A gyorsan növekedő középvállalkozások közé tartozik a rendkívül széles termékskálájú, főképp daruk és egyéb gépek részeit és acélszerkezeteket gyártó zalaegerszegi Pylon-94 Kft. Az áru zöme exportra megy, főleg német nyelvterületre, ezért a járvány nagy sokkot okozott. Rugalmasabb kormányzati támogatási rendszer jelentene mentőövet – mondta Kámán János tulajdonos, ügyvezető igazgató. A 180 embert alkalmazó cég árbevétele

MEHR LESEN »