Be who you can be!

Kedves leendő Munkatársunk!

Engedje meg, hogy röviden bemutassam a vállalatunk által képviselt értékeket, melyek mentén éljük mindennapjainkat.

Sikereink a hosszú évek óta nálunk dolgozó szakembereink, munkatársaink hozzáértésére, elhivatottságára, szakmai felkészültségére épülnek. Partnereink iránti elkötelezettségünk, termékeink minőségéért érzett felelősségünk, munkavállalóink lelkiismeretessége garanciát nyújt munkáink kimagasló színvonalára.

Fontosnak tartom, hogy munkavállalóink számára támogató közeget és fejlődési lehetőséget biztosítsunk munkájuk során. Kollégáinkra partnerként tekintünk, véleményükre, javaslataikra számítunk és építünk.

Kívánom, hogy találja meg nálunk hosszú távon számításait, szakmai fejlődését és nem utolsó sorban azt a csapatot, aminek a tagjaival jó hangulatban, együttműködve tudja elérni a saját és a vállalatunk által kitűzött célokat.

Szeretettel várom a Pylon-94 Kft. csapatába!

Kámán János,

ügyvezető igazgató

Kámán János,

ügyvezető igazgató

OUR BENEFITS

WHAT ELSE CAN YOU ENJOY?

PÓTLÉKOK

Jogosult leszel a Munka Törvénykönyvében rögzített mértékű túlórapótlékra, műszakpótlékra, fizetett ünnepre, betegszabadságra, táppénzre.

Munkába járás támogatása a jogszabálynak megfelelően.

  • bérlettel, menetjeggyel való elszámolás esetében, a bérlet, menetjegy 86%
  • saját gépjárművel történő munkába járás esetén:

 0-14,99 km          18 Ft/km adómentes

 15-39,99 km        25 Ft/km adómentes

 40 km –               30 Ft/km adómentes +8 Ft/km adóköteles

Lehetőséged lesz cégünk kedvező percdíjú telefonflottájába belépni az erre vonatkozó szabályozás szerint.

Bizonyos napokon 10% vásárlási kedvezményben részesülsz a Praktikerben.

Munkaruhát, védőruhát, továbbá védőitalt (nyáron hűtött víz, télen meleg tea) nyújtunk neked.

A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást, valamint a munkakörhöz kapcsolódó orvosi vizsgálatok elvégzését térítésmentesen biztosítjuk neked.

Cégünk tanulmányi szerződés keretében támogatja szakmai fejlődési lehetőségedet az alábbi területeken: belső szakmai képzések, érettségi megszerzésének támogatása, szakirányú képzések, továbbképzések támogatása, munkakörhöz kapcsolódó szakirányú képzések: Pl.: tűzvédelmi szakvizsga, emelőgép kezelői vizsga stb. A képzések esetén tanuláshoz igazodó munkaidő-beosztást teszünk számodra lehetővé.

hűségjutalom

Munkavállalóink a Társaságnál munkaviszonyban eltöltött éveik alapján, annak hosszától függően hűségjutalomban részesülnek.

Pylon Pillér program: a cégnél a teljesítményükkel kiemelkedő kollegák kerülnek be a programba, akik anyagi és egyéb juttatásban is részesülnek az év folyamán.

Minden év végén kollégáink demokratikus úton megválasztják az év dolgozóját. A díjazott munkatársunk pénzjutalomban részesül.

Jutalmazzuk a munkatársi innovációt, és díjazzuk a megvalósítható ötleteket.

Az a dolgozónk, aki révén a Társaság munkaszerződést köt egy új dolgozóval, jutalomra tesz szert. A jutalom mértéke egyszeri 150.000 Ft.

Az év folyamán apró juttatásokban részesülhetsz. A teljesség igénye nélkül: Február: Farsangi fánk, Nyár: Hőségriadó esetén jégrém, fagyi, Mikulás: Télapó csokoládé, Nőnap: Virág, Nyereményjátékok az év folyamán, Ajándékutalvány karácsonykor

  • Nyári csapatépítő céges nap
  • Évzáró karácsonyi vacsora
  • Cég születésnapjának megünneplése augusztus hónapban
  • Vezetőfejlesztés

OUR VALUES

Our values ​​that define our lives!

Quality

Creative activity and creativity

Customer focus

Social responsibility

Collaboration & Partnership

Long-term stability

Traditions & generations