Sikereink

2023 - Sydney projekt

2017 és 2023 között kivitelezett projektünk, melynek célja a Sydney-ben található Harbour Bridge felújítása, karbantartása, valamint lefestése. Ehhez összesen 276 db 2×520 m sínt, 2×36 m-es platformot és annak futó műveit, 4 db karbantartó berendezés és 280 db konzol gyártottunk le. Működésünk alatt ilyen összetett projekten eddig még nem dolgoztunk.

2023 - hegesztési verseny

2023-ban 5. alkalommal rendezett hegesztési versenyt a Rehm Hegesztéstechnika Kft.
Ezúttal társszervezőként cégünk is részt vett a verseny lebonyolításában.
A döntőbe 12 versenyző jutott tovább, köztük dolgozóink, Domján Zsolt és Kovács Dániel is.

2022 - Split

Büszkék vagyunk arra, hogy a világon elsőként mi gyártottunk hossztengelye mentén kettéválasztható nehézteherszállító-alvázat, ami egy szélturbina lapátot szállító bemutató termékbe épült be. Ez a kollégáink kimagasló szakértelme és kitartó munkája nélkül nem valósulhatott volna meg. A prototípus óta több megrendelést is kaptunk erre a termékünkre.

Abu Dhabi

Abu Dhabiban található World Trade Center-re épületkarbantartó berendezést építettünk.

Shanghai Tower

A világ 3. legmagasabb épületére készítettünk épületkarbantartó berendezést.

Hallépcső

A Pylon-94 Kft. vezetőségének és dolgozóinak kiemelten fontos a környezettudatosság, munkánk során is figyelembe vesszük az ISO 14001 szabvány előírásait.

Ezért is vállaltuk örömmel osztrák partnerünk részére ennek a hallépcsőnek a legyártását, melynek kiszállítása annak méretei miatt csak speciális szállítóeszközzel és a közreműködők összehangolt, precíz munkájával volt lehetséges.

2009 - futómacska

2009-ben különösen nagyméretű futómacskát gyártottunk egyik partnerünk számára.

Kollégáink vállalták a helyszíni összeszerelését is Dunaújvárosban.

2009 - hajódaru fORGÓZSÁMOLY

2009-ben is hatalmas kihívás elé néztünk. Hajódaru forgózsámolyt gyártottuk le, melynek átmérője elérte a 22 métert.

Közösen elért sikereink mellett rendkívül büszkék vagyunk
dolgozóink saját sikereire is.

MUNKAVÁLLALÓINK SIKEREI

2017: Harmath Tibor kollégánk 1. helyezést ért el a hegesztési versenyen!

2017-ben negyedik alkalommal került megrendezésre a „Focusban a művészet” elnevezésű hegesztési verseny a REHM Kft. és a Messer Hungarogáz Kft. szervezésében.

A tavasszal meghirdetett versenyre 30 jelentkezés érkezett. A nyár végén lezajlott selejtezők eredménye alapján választották ki a 10 döntős versenyzőt.  A szervezők előre megadták a verseny feladatok leírását, a felkészülési időszakra biztosítottak a versenyzők részére hegesztőgépet, védőgázt és alapos technológiai segítséget.

Társaságunkat Harmath Tibor hegesztő képviselte. Az első feladat értékelése után körvonalazódott, hogy nem volt felesleges korán kelnie és ennyit utaznia. A korábbi évekhez hasonlóan a zsűri név nélkül, egy azonosító számmal megjelölve írta fel egy táblára az egyes feladatokra adott pontszámokat. Az ezekhez tartozó neveket az eredményhirdetéskor a 10. helytől indulva fedte fel a zsűri.

A gratulációkat fogadva büszkeséggel és megelégedettséggel indultunk haza.

2015: Domján Zsolt kollégánk 2. helyezést ért el a hegesztési versenyen.

A REHM hegesztéstechnikai Kft. és a Messer Hungarogáz Kft. szervezésében meghirdetett országos hegesztőversenyen Domján Zsolt kollégánk 2. helyezést érte el.

A kb. 300 nevező közül selejtezőkörben választották ki a 10 döntős szakembert, akiknek a Dunaújvárosi Főiskola oktatótermében kellett hat féle próbatest meghegesztésével bizonyítani tudásukat és felkészültségüket.

A verseny során a műhelyben történteket egy monitoron lehetett követni, illetve szakmai előadásokat és kiállításokat szerveztek a jelenlévők részére.

Helyezéstől függően a verseny résztvevői értékes ajándékokban és jutalmakban részesülhettek.