Élmény és közösség

Kiemelten figyelünk arra, hogy dolgozóink körében közösséget és csapatot építsünk. Ezzel egyrészt törekszünk a  harmónia megteremtésére a mindennapi munka során, másrészt szeretnénk, hogy kollégáink egy olyan összetartó csapat tagjai legyenek, ahol kifejezetten jól érzik magukat. Az év során több alkalommal is szervezünk olyan programokat, melyek a munkavállalóink közötti köteléket erősítik.

Csapatépítő céges nap

Minden évben kitűzünk egy olyan napot, amikor elhatárolódunk a munka világától és kizárólag a szórakozásé a főszerep. Törekszünk a változatos programok megszervezésére, melyek közül a legnépszerűbb a házi focibajnokság, a főzőverseny és a tombola, de természetesen a finom ebéd sem maradhat ki a repertoárból. Minden alkalommal készülünk meglepetés fellépővel is. A nap folyamán dolgozóink kisebb játékokban, versenyeken, tudáspróbákon is részt vehetnek. Bátran mondhatjuk, hogy mindig garantált a jó hangulat!

Karácsonyi vacsora

Cégünk életében hagyománnyá vált, hogy az évet közösen egy karácsonyi vacsorával zárjuk le. Dolgozóink azonban nem csak a finom ételeket élvezhetik, hanem a számukra szervezett meglepetés programokat is. Az este egyik legfontossabb momentuma az 5, 10, 15, 20 és 25 éve nálunk dolgozó kollégáink munkájának elismerése, valamint az „év dolgozójának” megszavazott munkatársunk megjutalmazása.

Disznóvágás

Hagyományteremtő szándékkal 2021-ben megszerveztük az első disznóvágásunkat is, mely 2022-ben is legalább olyan jól sikerült, mint előtte. Csoportvezetőink, közép – és felsővezetőink az esemény alatt belekóstolhatnak a hús feldolgozásának menetébe, a disznósajt-, kolbász- és hurkakészítésbe. Próbálkozásaikat rutinos kollégáink egy külsős szakember társaságában mindig szívesen mentorálják. Persze itt sem marad senki sem éhes! A feldogozott húsból fantasztikus ételek készülnek vacsorára.

Ügyvezetői tájékoztató

Fontos számunkra a munkavállalóinkkal való folyamatos kommunikáció, ezért minden negyedév végén ügyvezetői tájékoztatót tartunk minden kollégánk számára a cég aktuális helyzetéről, az elmúlt negyedéves célokról és azok teljesítéséről, illetve az elkövetkező eseményekről. A dolgozói fórum végén mindenkinek lehetősége van a kérdését feltenni.

azon túl, hogy törekszünk a kellemes munkahelyi légkör megteremtésére, fontosnak tartjuk, hogy kollégáinkat szakmailag is elismerjük.

azon túl, hogy törekszünk a kellemes munkahelyi légkör megteremtésére, fontosnak tartjuk, hogy kollégáinkat szakmailag is elismerjük.

Év dolgozója cím

Minden év végén kollégáink demokratikus úton megválasztják az év dolgozóját. A jelöltek közötti választás egy, a munkatársakból álló testület által történik, mely testületben cégünk valamennyi szakterülete által megbízott munkatársa részt vesz.  A bizottság tagjai december hónapban, szavazással döntik el, hogy ki nyerje el az “Év dolgozója” címet és a vele járó elismerést.

Pylon Pillér Program

Minden kollégánkat nagy becsben tartjuk, mindenki fontos része a cég életének, viszont szerettük volna megjutalmazni azokat, akik valamilyen módon kiemelkednek szakmai tudásuk és tapasztalataik, valamint példaértékű munkavégzésük miatt. Ennek okán 2022-ben elindítottuk a Pylon Pillér Programot.

A PPP tagjait minden évben újraválasztják, így azoknak is lehetőségük van bekerülni a programba, akiket az előző évben nem választották meg.

A program tagjai pénzjutalomban és tárgyi ajándékban részesülnek, emellett cégünk szakmai kirándulásokat is szervez nekik egy évben kétszer. Szintén évi két alkalommal lehetőségük van vállalati fórumokon is részt venni, ahol tájékoztatják őket az aktuális információkról és egy kötetlen beszélgetés keretében elmondhatják véleményüket, észrevételeiket, melyekre számítunk és építünk.