Szakmai gyakorlat egyetemistáknak

Műszaki vagy gazdasági vonalon tanulsz az egyetemen? Elérkezett a gyakorlat és a szakdolgozatírás ideje? Jelentkezz hozzánk a lehetséges szakdolgozati témád megjelölésével és mi igyekszünk hozzásegíteni téged a sikeres államvizsgához.

Ha a gyakorlatod során megtalálod nálunk a számításaidat, akkor munkavállalónként cégünknél az alábbi juttatásokra leszel jogosult:

Megosztás:

Jelentkezés a gyakorlatra

JUTTATÁSAINK

MIBEN RÉSZESÜLHETSZ MÉG?

PÓTLÉKOK

Jogosult leszel a Munka Törvénykönyvében rögzített mértékű túlórapótlékra, műszakpótlékra, fizetett ünnepre, betegszabadságra, táppénzre.

Munkába járás támogatása a jogszabálynak megfelelően.

  • bérlettel, menetjeggyel való elszámolás esetében, a bérlet, menetjegy 86%
  • saját gépjárművel történő munkába járás esetén:

  0-14,99 km          18 Ft/km adómentes

  15-39,99 km        25 Ft/km adómentes

  40 km –                30 Ft/km adómentes +8 Ft/km adóköteles

Lehetőséged lesz cégünk kedvező percdíjú telefonflottájába belépni az erre vonatkozó szabályozás szerint.

Bizonyos napokon 10% vásárlási kedvezményben részesülsz a Praktikerben.

Munkaruhát, védőruhát, továbbá védőitalt (nyáron hűtött víz, télen meleg tea) nyújtunk neked.

A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást, valamint a munkakörhöz kapcsolódó orvosi vizsgálatok elvégzését térítésmentesen biztosítjuk neked.

Cégünk tanulmányi szerződés keretében támogatja szakmai fejlődési lehetőségedet az alábbi területeken: belső szakmai képzések, érettségi megszerzésének támogatása, szakirányú képzések, továbbképzések támogatása, munkakörhöz kapcsolódó szakirányú képzések: Pl.: tűzvédelmi szakvizsga, emelőgép kezelői vizsga stb. A képzések esetén tanuláshoz igazodó munkaidő-beosztást teszünk számodra lehetővé.

Szükség esetén fizetési előleget is kérhetsz.

MIBEN RÉSZESÜLHETSZ MÉG?

hűségjutalom

Munkavállalóink a Társaságnál munkaviszonyban eltöltött éveik alapján, annak hosszától függően hűségjutalomban részesülnek.

Pylon Pillér program: a cégnél a teljesítményükkel kiemelkedő kollegák kerülnek be a programba, akik anyagi és egyéb juttatásban is részesülnek az év folyamán.

Minden év végén kollégáink demokratikus úton megválasztják az év dolgozóját. A díjazott munkatársunk pénzjutalomban részesül.

Jutalmazzuk a munkatársi innovációt, és díjazzuk a megvalósítható ötleteket.

Az a dolgozónk, aki révén a Társaság munkaszerződést köt egy új dolgozóval, jutalomra tesz szert. A jutalom mértéke egyszeri 150.000 Ft.

Az év folyamán apró juttatásokban részesülhetsz. A teljesség igénye nélkül: Február: Farsangi fánk, Nyár: Hőségriadó esetén jégrém, fagyi, Mikulás: Télapó csokoládé, Nőnap: Virág, Nyereményjátékok az év folyamán, Ajándékutalvány karácsonykor

  • Nyári csapatépítő céges nap
  • Évzáró karácsonyi vacsora
  • Cég születésnapjának megünneplése augusztus hónapban
  • Vezetőfejlesztés